@josefinedaahlberg på instagram


Glad

Det känns verkligen som att jag hamnat i en härlig klass.
Jag hade en lååång sovmorgon idag.
Höstmyskänslan är på topp, speciellt när regnet smattrar mot fönsterrutan.
Jag fikade på standardstället Friends med mina så otroligt fina vänner Hanna, Olivia och Linn efter skolan.
Jag och pappa ska äta middagsbuffé på ett annat standardställe, Exotic, ikväll.
Och ikväll ska jag även mysa framför Pretty Little Liars.
 

Redo att köra bil

Ikväll har jag varit på kurs på körskolan! Så nu får jag äntligen börja övningsköra. Det ska bli väldigt kul, men är rejält nervös eftersom det känns som att jag verkligen inte kan nånting. Så akta er om jag är ute och övningskör, jag lär nog köra på ett och annat.
 

Fördriver håltimmarna med plugg i biblioteket


P.S jag älskar dig

Jag ligger i sängen och ska avsluta den här dagen med den här fina boken. P.S jag älskar dig. Har sett filmen och jag tyckte den var så sorglig men samtidigt så underbart fint. Lär väl ha gråtit femhundrasextiosju gånger innan jag läst ut den, så lätt som jag gråter till böcker/filmer!

Förresten, jag älskar min väggdekor som pryder min vägg precis framför sängen. Så fint att somna och vakna till den.

 


29 augusti

Sitter och lyssnar på grym musik och gör den första hemuppgiften vi fått i skolan hittils. Det går dock rätt segt eftersom jag är så himla trött.. jag skulle mest av allt vilja mysa under en filt framför en bra film ikväll, men ska istället pallra mig iväg på ett träningspass. Det blir nog också rätt skönt ändå.
 

Tråkigt väder och thé

Försöker lära mig att tycka om thé på de långa hål vi har.


DÖÖÖÖD

Jag. Är. Så. Jävla. Död. Just. Nu.

Jag och Linn körde två pass efter varandra på gymmet, och de två passen råkar även vara de två jobbigaste enligt mig. Indoorwalking och body pump. Fast känslan efter träning är så himla härlig så det är värt det! Jag kommer verkligen sova gott inatt.

Spontanfika

Efter skolan träffade jag Olivia och vi tog en spontan chailatte på Friends. Det var längesen jag träffade henne, så det var riktigt trevligt! Det känns så konstigt att vi gått i samma klass i tre år, men inte gör det längre och inte träffas lika ofta som man är van vid.


27 augusti

Dagen började inte speciellt bra för min del. När jag skulle jag skulle gå till skolan hittade jag inget paraply och det regnade ute = sjöblöt josse!

Annars så är idag en bra dag. Slutar rätt tidigt, min lön från sommarjobbet rullar in på kontot (jag ska försöka spara allt till när jag och min syster ska till Stockholm om några veckor! Grönan och massor av shopping, åh vad jag längtar!) och jag och Linn ska hårdträna. Indoorwalking och body pump, vi lär vara rätt döda efteråt!


Söndag

Den här söndagen har inte varit lika tråkig som många andra, utan snarare tvärtom! Klockan två fikade jag på Friends med Alba och Amanda.

Senare på dagen var det tänkt att jag och Linn skulle köra ett indoorwalkingpass, men ingen av oss hade någon motivation för det så vi tog en promenad på 1,5 mil istället. Det är så skönt att gå långa promenader och prata av sig tillsammans med en fin vän!

 


RSS 2.0