Off to sthlm

Idag klockan tolv var jag och Linn på ett bodypump pass! Efter det så bastade och det var så himla härligt. Jag älskar verkligen lov!
 
Jag har precis ätit lite sen lunch och sitter här framför datorn som jag egentligen inte borde göra. Om några timmar flyger jag och mamma iväg till Uppsala/Stockholm för att hälsa på min syster och jag har inte börjat packa. Det är nånting med mig och att packa, jag är alltid ute för sent. Så better start packing!
 

Tisdag

Vädret idag är verkligen kasst. Det regnar och blåser så jag idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, ändå rätt skönt.

Ikväll har jag dock tagit det allt annat än lugnt. Jag och Linn har tränat, först ett svettigt indoorwalking pass och sedan en lite lugnare dansklass. Mikael Persbrandt var också och tränade på inpuls, inte varje dag man ser en sån pass stor kändis här i lilla Luleå!

Film och fruktsallad

Jag har haft en jättefin kväll tillsammans med Hanna, Olivia, Linn och Moa! Vi har ätit fruktsallad, sett film och bara myst på.

Nu ligger jag rätt död i sängen och ska fortsätta att göra det framför ett avsnitt av glee. Godnatt!


29 oktober

Igårkväll var jag på bio med några fina vänner och såg paranormal activity 4. När filmen var slut så gick några av oss hem till mig och höll varandra sällskap under natten. Vi sov väldigt länge och lagade plättar till brunch.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, se glee, duscha och sådant fram till klockan sju då jag ska till Linn! På onsdag drar jag till Uppsala tillsammans med mamma för att hälsa på min syster. Där stannar vi till på söndag och ååh, det kommer bli så himla roligt ♥
 
 
 
 
 
 

Söndag

Godmorgon! Det där med att ta en fet sovmorgon gick inte så bra.. jag vaknade redan innan åtta av att solen lyste in i mitt rum och kan inte somna om nu. Men ska istället mysa i sängen med frukost framför några avsnitt av glee!

Ikväll ska jag på bio med några fina och se paranormal activity 4. Min första skräckfilm på bio, så hoppas att jag och resten överlever filmen!

Singing people together festkonsert

Denna dag och kväll har jag spenderat i kulturens hus stora sal med ett gäng andra sjungande och dansande människor. Singing people together festkonsert och det var så himla roligt, fint, underbart, vackert (skulle kunna fortsätta i hundra år så tror jag slutar här). Våra gäster från Sydafrika och Haiti är så himla duktiga och det har varit riktigt roligt att få sjunga låtar på deras språk. Åh, jag tror att jag aldrig kommer att glömma det här.
 
Sång, musik, dans, lov, vänner och allt känns underbart. Imorgon ställer jag inte något alarm utan ska ta den fetaste sovmorgonen jag kan. Puss på er!
 

Lov

Jag kan knappt fatta att höstlovet är här! Och det har börjat himla bra dessutom. Sovmorgon till strax efter elva då världens roligaste sånglektion väntade och sedan två lektioner till fram till klockan tre. Jag älskar min klass mer och mer för varje dag som går!
 
Middag åt jag på standardstället exotic tillsammans med pappa. Efter det mötte jag upp Olivia, Linn och Pablo för att kolla på ljusshowen här i stan. Magiskt! Kvällen spenderade jag tillsammans med Jennie och Felicia framför x factor. Åh en sån himla bra start på ett efterlängtat lov!

Sång och dans

Hela dagen har spenderats i kulturens hus tllsammans med musikesteter och gästerna från Haiti och Sydafrika! Vi har spelat, dansat och framför allt sjungit låtar från deras länder. Det var så himla roligt och jag kan fortfarande inte förstå hur duktiga de är! Jag har filmat en del från dagen och kan försöka ladda upp de filmerna lite snare.

 

Ikväll ska jag till Jennie för ett paranormal activity maraton eftersom vi ska se senaste filmen på bio på söndag. Hejdå sömn alltså..

 


Onsdag i bilder

Fredspyssel i skolkorridoren passar bra på FN-dagen. Make love not war ♥
 
Ikväll var det uppträdande i domkyrkan tillsammans med singing people together och Felicia var taggad!
 
Det var så otroligt magiskt och roligt att sjunga i en fullsatt kyrka och aukustisken i kyrkor gör allt ännu mer magiskt. Att sen få se de enormt duktiga haitierna och sydafrikanerna igen gjorde en så himla glad. Åh underbar kväll!!
 
Linn, Olivia, Jennie och Hanna kom och kollade i kyrkan och efter det var klart begav vi oss till max för lite kvällsfika. Det satt fint!
 
 

Konstig dag

Denna dag har bara varit konstig. Jag vaknade att ett par av mina byxor var lindade runt min hals???? Hur går det ens till? Annars så gick kvällens träningpass skitdåligt och jag är allmänt förvirrad. Höstlov har aldrig känts mer passande just nu!

Nu ska jag plugga lite och sedan lägga mig tidigt och förhoppningsvis vakna på rätt sida imorgon! Och utan byxor runt halsen.

Singing people together

Singing people together har dragit igång på skolan jag går på så människor från Haiti och Sydafrika har kommit till Luleå för att sjunga och spela tillsammans med oss. Idag har vi haft en välkomstkonsert för dom och vi fick även se dom uppträda och de var så himla duktiga! Åh, så otroligt bra.
 
Här är några bilder från konserten som jag lånade från kulturgymnasiets facebooksida.
 

Pilates

Denna söndag har varit lugn och skön för min del. Promenad i skogen, en massa avsnitt av glee och pilates med Linn. Första gången för mig och jag kände mig som världens klumpigaste människa och har nog andats ut och in för en hel livstid. Haha, inte riktigt min grej helt enkelt..


Finaste killarna i hela världen


society6


Bodypump 2 h

Klockan tio imorse var jag och Linn på ett två timmars långt bodypump pass. Så himla jobbigt, men samtidigt väldigt skönt. Nu är hela min kropp öm och trött, och det är precis så det ska vara efter träning!

Fredagsmusiken

Jag har haft en supertrevlig kväll med Hanna, Linn och Olivia, de finaste vännerna man kan tänka sig. Vi har kikat på x factor, ätit gott och tagit bilder, både fina och fula!

Nu måste jag hoppa i säng (inte bokstavligt, tror sängen kan braka då hehe) för imorgon väntar en morgonpass på gymmet. Godnatt!


Fredag

Godmorgon! Snart ska jag pallra mig iväg till vårdcentralen för att ta tredje och sista sprutan mot livmoderhalscancer. Sedan väntar sånglektion och rep inför körfestivalen, så taggad! Senare ikväll börjar jag den här helgen framför x factor med fina vänner. Ha en superfin fredag!


Onsdag

Första snön har kommit, det börjar bli kallare ute och jag är tröttare än någonsin. När jag kom hem efter skolan idag så tog jag en powernap i soffan, så himla skönt.

Ikväll ska jag tillbaka till skolan för att öva på några låtar inför körfestivalen. Låtar från Haiti och Sydafrika ska sjungas!


Exotic

De två timmars långa hål som vi alltid har på måndagar gick rätt snabbt idag då jag, Emmy, Jennie, Felicia och Malin åt god lunch på Exotic! Efter det rullade vi fram.

Just nu ligger jag i soffan och ser på ett avsnitt av glee. Här skulle jag kunna leva hur länge som helst, men jag ska ta tummen ur röven (konstigt uttryck om man tänker efter) och fara en sväng till gymmet med Linn ikväll.


Söndag

 
En bild som visar hur största delen av min och Linns dag har sett ut. Eller okej, om jag ska vara ärlig så har hela dagen sett ut så här, iallafall för mig.
 
Och idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag! En superwoman som jag älskar så mycket att det inte går att beskriva. Grattis på din dag finaste mamma ♥

Middag med vänner

 
Igårkväll hade jag fint besök av Tove, Jennie och Linn. Vi lagade supergod middag och en aningen misslyckad efterätt, men den var god iallafall. Linn sov över här och idag har vi verkligen haft världens lataste söndag. Soffläge hela dagen framför serier och film och pizza till lunch!
 
Jag är ensam hemma den här helgen, så jag får leka vuxen och diska, städa och sådant själv. Eller leka kanske man inte kan kalla det, för att leka ska ju vara kul. Om det inte är en tråkig lek förstås. Nä, nu svamlar jag. Jag ska iallafall diska så att allt är fint när mamma kommer hem.

Triathlon

Klockan tolv igår så var jag, Linn, Marcus och Moa på Inpuls för 180 minuters träning, nämligen triathlon! Bodypump, spinning och boxning och jag trodde nästan att jag skulle avlida så jobbigt det var, men samtidigt var det jäkligt roligt! Tre stycken superpeppande intruktörer gjorde det hela ännu bättre.
 

Café condis

Min fredag har varit jättebra och jag bara allmänt lycklig över att det är helg. Efter skolan gick jag, Jennie och Linn på stan en sväng och landade sedan på café condis för fredagsfika.


Farmors mat

Idag är det torsdag (tror nog alla vet det, men säger det för de stackarna som är lite dagvilda, typ till mig själv då alltså) och jag har gjort bort ett matteprov, sjungit och varit på glad på musiken och sist men absolut inte minst träffat min kära farmor. Hon bor nere i Dalarna, världens bästa ställe, och är här på besök. Så till middag blev det farmors goda mat ♥
 
Imorn har jag sovmorgon som alltid på fredagar och det är bästa starten på den bästa dagen på hela veckan. Sedan väntar en efterlängtad helg med ännu mer farmor-mat och middag (hehe ja mat är gott) med två fina vänner.
 
 

Onsdag

Min onsdag har bland annat bestått av supergoda maträtten palt till lunch, musik i cafeterian och orientering på idrotten. Och nu har jag precis sett världens hemskaste videoklipp. En kvinna som misshandlar sin 8 månaders baby och tårarna bara rann ner för mina kinder. Jag blir så ledsen och så arg när det faktiskt finns folk som kan göra nåt sånt här. Klicka HÄR för att se det klippet, men jag varnar er för att det är så brutalt jävla hemskt.

Spinning

Idag har vi haft skolfoto och jag hoppas hoppas att det blev bra. Annars har jag kört ett pass spinning tillsammans med min fina vän Linn. En tredjedel av det vi ska träna på lördag då det är dags för triatlon och efter spinningpasset idag har jag konstaterat att jag kommer vara D.Ö.D på lördag....

Söndag

Söndagar är rätt bra ändå. Frukost på sängen framför en film är en bra start på dagen. Lite senare idag ska jag plugga och träna med Linn! 

 


54

Tio saker jag tycker om:
Musik
Kramar
Fina vänner och familj
Ben&Jerry glass
Mysiga sommarkvällar
Värme
Träning
Leenden
Festivaler
Resa
 
Tumblr_m9bo63s7181ryp7jko1_r1_500_large
 
Nio saker jag tycker mindre om:
Getingar
Elaka människor
För kall vinter
Stress
Ensamhet
Svek
Inställda planer
Främlingsfientlighet
När saker går sönder
 
Åtta länder jag har besökt:
Sverige
Finland
Spanien
Grekland
Bulgarien
Turkiet
Malta
Gibraltar
 
Asdfghj_large
 
 
Sju saker jag vill göra i framtiden:
Bo utomlands
Hoppa fallskärm
Resa runt i världen
Träffa killen med det där lilla extra
Tjäna pengar
Vara lycklig
Lära mig allt jag någonsin velat lära mig
 
Tumblr_ll5xppx1ce1qcov3ho1_500_large
 
Sex saker jag ser fram emot:
Jul och nyår
Flytta hemifrån och bort från Luleå
Festivaler, resor, sol och allt vad sommren 2013 kommer att erbjuda
Studenten
Höstlovet då jag åker till Uppsala och besöker min fina syster
All musik gymnasiet kommer att innehålla
 
 
Fem bra låtar:
Rihanna - Diamonds
Mumford & Sons - After the storm
The Script - If you could see me now
Ed Sheeran - Grade 8
The Civil Wars - Kingdom come
 
Tumblr_mbhh0hsqky1r08fn6o1_500_large
 
Fyra ord som beskriver mig:
Lyssnare
Omtänksam
Tidsoptimist
Tålmodig
 
Tre bra filmer:
Trade
What's your number
Into the wild
 
Into_the_wild_large
 
Två saker jag är rädd för:
Att någon av mina när och kära dör
Jorden går under medan vi fortfarande lever på den
 
En maträtt jag älskar:
Szechuan biff

Taken two

Min kväll har bestått av middag på max och taken 2 på bio med Angela! God mat, himla fint sällskap och grym film. Jag rekommenderar verkligen denna film, satt som paralyserad av spänning hela filmen, haha.
 

Middag och bio

Pappa fyller år idag så har födelsedagsfikat på stan! Grattis världens bästa pappa ♥
 
Jag är så himla trött och tror att det beror på det gråa och trista vädret. Mitt humör påverkas väldigt mycket av vädret har jag märkt, men ikväll ska jag käka och gå på bio med Angela. Jag hoppas att det får mig på bättre humör!

It's friday, friday

Hej kompisar! Min fredag har varit bra och jag har haft en lång sovmorgon, gjort bort ett naturkunskapsprov (åååh lättnad), umgåtts med Felicia och köpt födelsedagspresent till min kära pappa som blir hela 51 år imorn.

Jag har nyss tryckt kinamat till middag och ligger utslagen i sängen. Regnet öser ner och verkar aldrig vilja sluta, men det är rätt mysigt när man befinner sig inomhus. Så inne stannar jag, framför x factor!


BLÄ

Det går verkligen kasst att plugga och jag är så less på allt som har med bärkraft och hållbar utveckling att göra. Jag skulle vilja kasta en miniräknare på en krukväxt just nu, som william spetz. Och varför bloggar jag nu när jag egentligen behöver plugga?? Nä, nu ska jag skärpa mig och plugga istället för att skriva såna här icke givande inlägg. Heidå.

Kanelbullens dag

Hela den här dagen har jag varit trött och less på allt. Eller hela den här veckan har inte känts bra alls. Blä. Nu ska jag äta kanelbulle, dagen till ära. Vi höres.

 

Jag och Malin igår på skolan, himla charmiga.


Plugg

Jag fastnade visst framför datorn istället för att plugga.. brukar alltid bli så. Men nu ska jag ta mig i kragen och nöta in lite (eller mycket, typ 23243 frågor) naturkunskap. Rolig kväll, jajemen!
 
 

1 oktober

Skola, provtagning på vårdcentralen, träning med Angela och x factor. Så har min måndag sett ut och jag är himla himla trött så sängen känns rätt lockande just nu. Nattinatti!


RSS 2.0