First Aid Kit

Ikväll ska jag göra nåt som verkligen inte var planerat - se First Aid Kit! Världens bästa Jennie hade en biljett över så jag fick den av henne (tacktacktack ♥) så ikväll befinner vi oss på deras konsert.
 
Annars så rullar skolan på utan speciellt mycket plugg, men ändå är jag skoltrött och längtar efter sportlov, påsklov eller varför inte sommarlov. Snöovädret ute idag får mig att längta som en tok efter sommar, sol och värme.
 
Arkivbild från i somras.
 
 

Tisdag

Min mobil, som jag för några veckor sedan fått tillbaka från lagning, är sönder igen.. woho jippi bingooo osv. Nä, men jag börjar bli less på att min fina lilla iphone inte riktigt vill göra som den ska. Ska skicka iväg den imorgon på lagning för tredje gången, men hoppas hoppas att jag får en ny telefon.

Nu ska jag få i mig lite middag, göra bort lite skolarbete och sedan fara iväg till gymmet och gneta av ett springpass på löpbandet. Jag mår så bra av att få springa av mig.

27 januari

Skön söndag idag. Sovmorgon, hård löpträning i gymmet och sedan har jag bara tagit det lugnt. Jag måste snart börja städa och packa eftersom jag ska till min mamma ikväll. På torsdagkväll kommer min syster upp hit till Luleå och det ska bli himla kul att träffa henne igen!
 
Mina ben är helt döda efter dagens pass

Lördag

Lördag = bästa dagen på veckan och jag har hunnit med en hel del. Ett träningspass på morgonen, en sväng på stan med Angela, storheden och donkenkäk till middag, prat, mys och frukt doppade i smält choklad tillsammans med Linn och Olivia och sist men inte minst bio. Vi såg Ego och ååååh vilken feel good film. Sen den! Så jävla bra.
 

HUNGRIG

Fredagar är bäst. Lång sovmorgon, rolig sånglektion och endast två till vanliga lektioner. Just nu väntar jag på att jag, pappa och Suzanne ska traska iväg till Exotic för att äta deras middagsbuffé. Jag har inte ätit nåt sedan halv tio imorse (endast för att vara svinhungrig och kunna frossa nu hehe) så min mage skriker efter mat.

Resten av kvällen ska jag spendera med en godispåse framför en film. Känns så himla skönt att ta det lugnt och bara vara.

Mys

Myser framför ett avsnitt av pretty little liars efter träning!


Torsdag

Idag började jag dagen på frisörskolan där fina Paulina slingade mitt hår ljusare. Det blev verkligen jättefint och Paulina är så duktig! Det är bara lite ovant att se sig själv i så ljust hår, men som sagt - jag är supernöjd! Så min förmiddagen spenderades där = jag slapp skolan. Lite så där vardagslyx!
 
Under eftermiddagen har vi haft roligt uppspel på ensemblen och jag har pluggat tillsammans med Felicia. Tanken var att jag och Jennie skulle gå på gratisbio ikväll, men jag läste fel datum så nu känns det bara konstigt då jag var så inställd att biomysa. Jag kanske far en sväng till gymmet eller så stannar jag bara hemma och tar det lugnt, det är svårt som tusan att bestämma sig..
 

22 januari

Idag efter skolan satt jag och Jennie och pluggade (eller ok försökte plugga, blev inte mycket gjort hehe) på Wayne's och jag tror jag drack den godaste chailatten i hela mitt liv. Så himla god!

Ikväll har jag ätit ICAs supergoda plocksallad till middag och myst framför film. Vilket jag kommer fortsätta med resten av kvällen, så skönt.


Måndag

Måndag igen och hela den här dagen har känts bra! Skola till strax innan två och ikväll har jag dansat chairdance med Linn. Jag kan ju säga att jag ej var så graciös dansades runt stolen, men det var roligt iallafall! Efter det stannade jag kvar i gymmet och sprang en mil.

Efter det här kommer jag somna gott, så nu ska jag krypa under täcket och sova. Nattinatti!


The weekend

Här är några bilder som visar delar av vad jag har gjort i helgen. Det har varit en väldigt rolig helg som har gått alldeles för snabbt!
 
Jag och Hanna har ätit lyxfrukost, sånt som hör lördagar till.
 
Jag har gått på bio tillsammans med Frida, Felicia och Malin!
 
Idag efter att jag varit på ett svettigt bodypump pass tog jag en omväg hem längs isvägen. Vintern är verkligen magisk ibland!

Happy

Rätt skön torsdag idag! Skolan har rullat på som vanligt och det är redan fredag imorn. Förutom skola så har jag spenderat tid på gymmet, då jag sprang min första mil på löpbandet. Svettigt och jobbigt, men himla skönt.

Imorgon är det fredag, sovmorgon och jag har endast två lektioner. Helgen är planerad och jag känner mig bara allmänt glad och lycklig!
 

Onsdag

Skola, frusit sönder kroppen (18 minus ute, snälla bli inte kallare) och bodypump tillsammans med Linn. Det har min dag bestått av och jag ska snart lägga mig, känner mig så himla trött och det skulle vara sweet med en tidig kväll. Så gonatt dudes.

Seg tisdag

Idag har jag bara varit trött och längtat efter min säng. Nu är jag äntligen hemma och ikväll ska jag bara ta det lugnt, se på Kyle XY och mysa på. Det är en sån dag idag känns det som.

14 januari

Måndag och det känns riktigt bra för att vara första dagen på skolveckan. Jag har betat av ett pass på gymmet som har blivit mitt andra hem, känner mig så pepp på träning just nu! Min säng ser rätt lockande ut, är så himla slut i hela kroppen, men först ska jag göra bort lite skolarbete. Jag har bland annat en läxa i blockflöjt, haha känns som att jag är tillbaka i lågstadiet då jag glänste med mina blockflöjtstalanger!
 
Idag är ingen vanlig dag för det är Jennies födelsedag! Fina, snälla, bästa Jennie som fyller hela 17 år. Jag hoppas att du har haft en superfin födelsedag och dagen till ära bjuder jag på en rätt fashion bild på oss ♥
 
 
 
 

Min helg

Jag har haft en jättefin och mysig helg som jag har spenderat med vänner. I fredags frossade jag, Linn, Olivia och Hanna i oss tacos, chips och godis och skrattade till dessa killar. Igårkväll åt jag gudomligt god pizza med Felicia och Jennie på Pastabacken och myste sedan på hemma hos Felicia med film.

2013

Jag kan knappt fatta att det är 2013 nu.. Tiden går så jäkla snabbt! Iallafall, min nyårsafton var så himla rolig. Vi startade kvällen hos Linn med mat och prat med mina fina tjejer och sen vid tolvslaget for vi in till stan för att kolla på fyrverkerierna och krama in det nya året. Sedan for vi vidare till mig!

Idag har hela dagen spenderats i sängen och det har varit så himla skönt. Jag hoppas att ni alla får ett gott nytt år! Puss.


RSS 2.0