28 november

Den här dagen har bara känts konstig och mitt humör har varit konstigt det också. Sen har jag haft världens godissug, men jag får vänta till 24 december då jag säger ''fuck off hejdå'' till mitt godislöfte. Plugga måste jag också göra, det som jag gjort alldeles för lite. 
 
En väldigt fin sak med denna dag är iallafall att ingen mindre än Hanna fyller år idag! Tusen grattiskramar till dig ♥

Happy birthday

Idag fyller min superfina vän Olivia 16 år! Jag hoppas att du har haft en jättebra födelsedag för det är du så jäkla värd. Loveu ♥
 
 

26 november

Måndag igen, men den började bra med sovmorgon. Jag älskar verkligen sovmornar, då man kan duscha lite längre, äta frukost framför serier och bara ta det lugnt. Fast okej, det där sista stämmer inte riktigt för mig. Jag tänker alltid att jag ska gå i tid till skolan för att slippa stressa fast det slutar med att jag nästan måste springa för att komma i tid. Att min hjärna aldrig fattar...
 
Iallafall, idag har jag endast haft två lektioner och sedan tränat med Olivia. Jag lagade middag åt mig och pappa och det blev fläskfilé och pasta. Inte ofta jag lagar mat hemma så kände mig som en väldigt duktig dotter!
 

Söndag

Idag har jag haft en lugn och skön söndag, som det alltid brukar vara. Bodypump med Linn, sedan plugg med henne och Olivia på kulturens hus. Annars har jag sträckläst det är så logiskt alla fattar utom du, sett på underbara glee och ätit ananas som är så gott att jag skulle kunna leva på det!

Trerätters

Hej! Ikväll har jag varit hos Moa tillsammans med henne, Olivia, Hanna och Linn. Vi blev bjudna på trerätters och jag tror jag dog så god efterrätten var. Pannacotta är himmelriket!

Det var en trevlig kväll och nu ligger jag i sängen och är redo för att sova som också känns väldigt trevligt. Sov så sött så hörs vi!


Sängläge

Jag hade världens bästa dröm, nämligen att jag var utomlands. Det var varmt, sol, och jag var svinbrun. Sen vaknade jag upp och jag känner att jag håller på att bli sjuk. Är det fredag den trettonde idag eller?? Hehe nä men denna lediga fredag spenderar jag i sängen, jag orkar och vill verkligen inte bli sjuk nu!


Långhelg

Imorgon är vi estet-ettor lediga och det ska bli så himla skönt med långhelg!

Idag har jag handlat presenter tillsammans med Olivia och Linn, käkat middag på Max och gått på gratis bio. Det är nåt med torsdagar för det här är andra torsdagen i rad som har varit väldigt fin!


Onsdag

Min dag har bestått av skola åtta till två, mycket skratt, rolig idrott och träning. Det har varit en bra dag och jag känner att imorgon kommer att bli en minst lika bra dag! Musiklektioner och bio på kvällen med Linn, låter ju finfint i mina öron.

Nu ligger jag i min bästa vän, nämligen min säng. Trööööött är jag så dags att sova. Nattinatti!


Snart jul

Både igår och idag har jag suttit på Kulturens hus efter skolan och pluggat matte, igår med Jennie och idag med Linn. Jag har fått bort rätt mycket plugg så det känns äntligen bra inför matteprovet vi har på torsdag.
 

Annars så ska ensemblegruppen, som jag är med i på musiken, sjunga världens finaste låt på julkonserten om några veckor. Om några veckor är det alltså jul och jag kan knappt fatta att tiden går så himla fort. Skyltsöndag, advent, lucia, julbak, julkalender, köpa julklappar, höra julmusik i affärerna, dricka litervis med varm choklad och klä julgranen. Åh, jul i mitt ♥

 

 

 

Söndag

Söndag idag och jag har hunnit köra ett hårt bodypump-pass och solat med Linn. Jag är så trött, men ska försöka få bort lite plugg och sen fara en till sväng till gymmet med Olivia och Andreas. Väldigt otaggad är jag för allt jag vill göra är att sova...


Bio

Lördag och idag har varit en sån himla bra dag! Under dagen har jag och min kära mamma varit på storheden och drömt om att köpa massa kläder för pengar jag inte har.

Ikväll så har jag, Olivia och Linn sett breaking dawn part 2 på bio och åååh vad bra den var! Vi (okej inte Olivia, hon brukar skratta när jag storlipar när vi ser film) av lycka för att filmen var så fin. Efter bion pratade och drack vi chailatte med Andreas och Erik på friends.


Fredagsmys

Kvällen började med att fredagsmysa med Linn och Hanna på friends. Sedan mötte vi spontant upp Andreas och gick och våldgästade Erik. Himla trevlig kväll med fina vänner!

Jag ligger i min säng fullt påklädd och har massa jobbigt smink i ansiktet. Det känna så krävande att gå upp och byta om och sminka av sig.. I-landsproblem var det ja.


Äntligen fredag

Imorse pallrade jag mig upp ur sängen rätt tidigt och åkte till gymmet för morgonträning. Riktigt jobbigt men väldigt skönt! Skoldagen bestod sedan av tre lektioner och nu är det helg!!

Ikväll myser jag i stan på ett fik tillsammans med mina fina vänner Hanna och Linn.

Torsdagens

Den här torsdagen har verkligen varit så himla bra! På musiklektionen hade vi workshop med the henry girls, som är tre systrar från Irland och har ett band tillsammans. De spelar irländsk folkmusik och var verkligen så otroligt duktiga. Så himla himla roligt!

Ikväll har jag ätit på sushibar tillsammans med Jennie, Malin, Felicia och Linnea. Lite senare kom Filip och joinade oss och vi for till Jennie och myste på med kladdkaka, prat och musik. Bästa torsdagen på länge!


Blödlkdkwsmsl

Jag hatar naturkunskap. Jag hatar datorer. Jag hatar mig själv för den delen också. Jag har suttit hela kvällen med ett arbete i naturkunskap och skrivit på datorn. När jag ska spara så sparar jag på fel sätt så att inget av det jag skrivit finns kvar. Ååååhh orkar inte med mig själv. GOD NATT.


Tisdag

Tisdag idag. Vanlig skoldag, rolig och svettig (då menar jag verkligen svettig, svettas som en gris haha) med Jennie och plugg nu på kvällen!

Sängen kallar på mig så ska göra mig i ordning för att sova. Jag är så himla trött på kvällarna så höjdpunkten på dagen är att få sova!


Demostration och träning

 
Idag har jag och massa andra elever demostrerat för att vi ska få behålla lärare som Luleå kommun har planer på att sparka. Det var en ny och rätt cool upplevelse och jag hoppas verkligen att det gjorde någon skillnad!
 
Klockan sex ikväll körde jag och Olivia ett indoorwalking-pass och sedan lite mage på det. Just nu känner jag mig mer taggad än någonsin på träning!

Söndag

Igår morse var jag och Jennie på vattengympa! Vi sänkte medelåldern ganska rejält haha, men det var kul och rätt svårt faktiskt. Igår kväll umgicks jag med min så fina vän Linn. Vi köpte chips, popcorn och julmust (♥♥♥) och bänkade oss i soffan för ett twilight-maraton. Gick ju sisådär.. nästan hela fjärde filmen såg vi, mer orkade vi inte. De filmerna är mycket bättre på bio!

 

Idag är det söndag, men inte vilken vanlig söndag som helst. Farsdag och jag ska ut och äta med min pappa!

 


Äntligen fredag

Fredag idag och det är så himla härligt med helg! Skoldagen har iallafall bestått av sånglektion, världens roligaste svenskalektion då jag skrattade till tårar och naturkunskap.

 

Efter skolan gick jag, Malin och Jennie och firade helgen med fika på condis. Sen gick jag och Jennie till sensia för sh'baam och träning i gymmet. Bra start på den här efterlängtade helgen!


Like crazy

Imorgon har jag sovmorgon till kvart över elva och fredag betyder att det är helg! Är busig och firar det lite i förväg genom att tänka bort allt skolarbete och mysa framför filmen här nedan. En kopp choklad kanske låter gott. Tror jag gör mig lite sånt också!
 
Like Crazy Movie Banner
 
 
 
 
 
 
 

Konsert

Idag har jag skrivit bort ett engelskaprov, haft genrep inför kvällens konsert, varit hos frisören och klippt bort det nötta i mitt hår och ätit middag tillsammans med min mamma på dagobert.

På kvällen har vi musikettor alltså haft konsert och det var jätteroligt! Alla var så himla duktiga och musik måste ju vara det bästa som finns. Gymnasielinjen jag har valt är verkligen den bästa!

Onsdag

Idag har min dag bestått av skola, en massa matteplugg, svettig träning med Jennie och nu ligger jag död i sängen. Jag tänkte försöka vara nån form av super woman och räkna bort mer matematik, men min säng är typ det skönaste som uppfunnits just nu.

Iallafall, imorgon så har vi musikettor en konsert för vänner och familj klockan sju i lärkans aula! Komsi komsi och kolla.


Finaste killarna

 
De är så himla fina i den här videon. Och låten är så himla fin! ♥ Jag har inte förstått att jag kommer att få se dom på riktigt om några månader. Kan inte bara tiden spolas fram? Helst nu på en gång, tack. 

Måndag

Tillbaka i skolan igen och det känns bra! Skönt att få lite rutiner igen och himla roligt att träffa klassen. Efter skolan gick jag, Jennie och Olivia till sensia för att lösa in vårt gratisträningskort! Så de tre kommande veckorna tränar vi där.

Jag och Olivia hann även en sväng i gymmet och det var så himla skönt att träna. Vi har planerat att gå på vattengympa, pensionärspoäng!


Godnatt

Kom hem igenom dörren för en halvtimme sen och dök ner i sängen så fort jag kunde. Jag är så himla trött och ändå bloggar jag just nu? Fråga mig inte varför.. Imorgon har vi iallafall sovmorgon till strax innan tio, så himla skönt. Och bästa känslan måste ju vara att få sova i sin alldeles egna säng efter att ha varit bortrest ett tag. Här sover jag gott inatt!


Dags för hemfärd

Nu är det snart dags för hemfärd och det känns både bra och dåligt. Dåligt eftersom Uppsala är världens finaste ställe och jag kommer inte träffa min syster på ett tag. Bra därför att jag har lite hemlängtan, är träningssugen och ska bli skönt ändå att komma tillbaka till skolan och träffa alla.
 
Idag har vi strosat runt på stan, ätit lunch på donken och tagit bilder i bland annat engelska parken.
 

Söndag

Igår gick jag, mamma och Jenny på stan här i Uppsala och lunchade på ett pastaställe. På kvällen gick vi på bio tillsammans med min faster, kusin och Jennys pojkvän. Vi såg skyfall och den var riktigt bra och aahh så spännande! Sen är ju bondlåten riktigt bra också.
 
Idag är det sista dagen här idag innan hemfärd. Planerna är att gå på stan, äta på donken ♥ och kolla runt lite i Uppsala. Jag måste även plugga som jag i stort sett förträngt hela lovet..
 

One direction biljetter!!

Idag är en sån himla bra dag! Jag, Linn, Hanna och Olivia har fått biljetter till one directions konsert åttonde maj!! Efter många om och men fick vi tag i fyra biljetter. Det ska bli så jäkla kul att fara ner till Stockholm med så fina vänner, se älsklingskillarna PÅ RIKTIGT, shoppa och bara njuta!

På tal om Stockholm så har jag, Jenny och mamma varit där idag. Det blev inte så mycket shopping för mig, men vi ska till stan i Uppsala imorn också. Ikväll ska vi bara mysa framför x factor och dricka årets första julmust!

 


Mat är livet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag, Jenny och mamma varit på födelsedagskalas med massor med gofika, farit en sväng på Ikea och ätit supergod middag ute på en köttrestaurang här i Uppsala. Det känns som att jag har ätit för några dagar framöver, men mat är gott och vad vore livet utan mat? Precis, ingenting. Så keep on eating ♥
 
Det blir en tidig kväll för min del eftersom vi ska till fina pärlan Stockholm imorgon för shopping och bio och dessutom ska jag försöka få biljetter till one direction, som kommer till Sverige i maj nästa år, och de släpps klockan nio imorgonbitti. Jag, Linn, Olivia och Hanna hade tänkt gå på deras konsert och det vore så jäkla roligt! Så jag ber till alla gudar i hela världen att vi får biljetter! Amen.
 
 
 
 

Torsdag

God morgon! Igår landade jag och mamma i Stockholm vid nio-tiden och blev skjutsade av min faster till Uppsala där min syster Jenny bor.
 
Idag är planerna att gå på en Jenny kompis födelsedagskalas, fara en sväng till Ikea och äta middag ute. Imorgon ska vi till Stockholm för att shoppa och det ska bli så kul! Nu skriker min mage, så dags för lite (hehe nä mycket) frukost.
 
 

RSS 2.0