Biokväll

Kring elva imorse tog jag och Sigrid en promenad på en och en halvtimme på isen och det var så himla härligt! Så varmt och soligt. Efter promenaden gick vi hem till Sigrid, gjorde lunch och såg på skidvm.
 
Ikväll har jag och ett gäng fina vänner gått på bio och vi såg nyaste die hard filmen. Den var rätt bra! Efter det hamnade vi en snabbis på Friends och nu är jag hemma. Ska lägga mig rätt snart för att jag ska en sväng till sjukhuset imorgon rätt tidigt!
 
 

26 februari

Igårkväll var jag och Linn på bodypump (det känns i benen idag, så ska bli skönt med en vilodag idag) och sedan spenderade vi resten av kvällen hos Jennie med henne och Hanna. Vi myste på med film och popcorn.
 
5 grader, blå himmel och sol ute idag! Vädret har verkligen prickat rätt att vara så fint nu på sportlovet. Idag ska jag och Sigrid, som jag förövrigt inte träffat på evigheter så ska bli jättekul att träffas, ut på isvägen.

25 februari

Idag har jag hunnit med ett träningspass, lunchat med mamma och planerat ett kommande projekt (ok vad vuxen och seriös jag lät där) med några. Asfint väder ute idag, kan inte vintern alltid få vara så här magisk??


Ute på isen

Idag var det tre plusgrader ute och sol, en sån himla fin vinterdag. Så jag, Linn, Olivia, Erik och Hanna tog oss ut på isvägen. Egentligen är jag inte en vintermänniska, men när det är så här bra väder så är vintern inte illa alls.
 
Ikväll ska jag till gymmet och gneta av ett löppass, ska bli himla skönt. Och så himla skönt med lov!!
 

Birthday

Igårkväll firade jag, Linn, Hanna och Olivia mig en vecka i förväg! Vi bakade en grymt god kladdkakstårta och jag fick superfina presenter. De överraskade mig med massa ballonger och åh, vad de är fina. ♥
 

Lördag

Idag har jag tränat body pump, lunchat på Baan Thai med min pappa och bara tagit det lugnt. Ikväll får jag besök av mina fina tjejer och vi ska baka tårta och mysa på. Det är drygt en vecka kvar tills jag fyller 17 år, vilket betyder att det är ett år tills jag blir arton. Ahhh can't wait!
 

Tacomys

Tacos till middag och resten av kvällen ska jag spendera med min mamma framför en film. Det var längesedan vi umgicks så det ska bli mysigt.

LOV!

Äntligen lov!! Det här sportlovet kunde inte ha kommit mer lägligt. Mitt humör är betydligt bättre än senast och jag är så taggad på att ta det lugnt, umgås med fina människor och träna det här lovet! Har inte speciellt mycket planerat, men det ska bli skönt att vara ledig.

Hittills idag har jag hunnit med en morgonpromenad, en sväng på vårdcentralen för provtagning och en kort sånglektion. Nu ska jag laga lite lunch och skriva klart ett svenskaarbete!

-

De senaste dagarna har jag känt mig orklös, trött och nerstämd och vet inte riktigt om det är för att jag håller på att bli sjuk eller nåt. Jag hoppas, hoppas verkligen att det här vänder på sig snabbt för jag vill vara mitt gamla glada jag, känna det där underbara träningssuget och känna mig pigg.
 
Lite mindre saker som också fått mig på dåligt humör är att matteprovet jag hade idag gick dåligt och mina favoritbyxor (typ de enda jag använder) har gått sönder.. Men jag ska försöka sluta tänka att såna här smågrejer ska få förstöra. Skitsamma att matteprovet gick dåligt, allt kan ju inte alltid gå bra och vad gör ett matteprov om hundra år? Och mina byxor ska min söta mamma försöka laga, vad skulle jag göra utan henne? Jag hoppas att jag vaknar imorgon och känner ''fan vilken bra dag det här kommer bli!''.
 

Fredag

Såå himla skönt med helg! Jag kan knappt fatta att det bara är en vecka kvar i skolan och sen är det sportlov. Ett efterlängtat sådant.

Efter skolan satte jag, Linn och Jennie oss på standardstället Waynes, skrev cv inför att söka sommarjobb och firade att det är helg.


Alla ♥-dag

Torsdag idag, men inte vilken torsdag som helst utan dagen med massa amooor. Det är en ganska fin dag egentligen även fast rätt många tycker att den är överskattad och att man kan uppskatta varandra med kärlek i vardagen osv. Iallafall, jag har spenderat kvällen med min valentine Jennie! Vi har ätit gott, sett Magic Mike (Channing Tatum är ju för het) och skrattat en hel del. ♥
 
Imorgon har jag sovmorgon och då ska jag passa på att fara en sväng till gymmet och beta av ett intervall-pass. Duscha och basta efteråt står också på schemat vilket jag är så pepp på. Typ det bästa sättet att börja en dag på. Nu ska jag hoppa i säng, nattinatti!
 

Zumba

Förutom skola och plugg så har jag dansat zumba med Linn idag! Åh, vad roligt det var. Att få skaka loss och verkligen inte bry sig om att alla steg sitter var så himla kul.

Resten av kvällen spenderar jag i sängen framför en serie som jag nyss börjat se, Hart of Dixie. Jag kan verkligen inte sluta se den, svinbra.


Träningsvärk

Imorse vaknade jag upp med träningsvärk, men for iväg på bodypump med Linn. Det var så otroligt jobbigt då min kropp värkte och efter dagens pass är värken brutal. Men samtidigt är det skönt med träningsvärk! Det visar att träningen gett något.

Helgen bara rusar förbi och imorgon är det måndag igen. Endast två veckor kvar av skolan, sen ett efterlängtat sportlov! Det ska bli så skönt att vara lite ledig.

Löööördag

Imorse befann jag mig i gymmet och tränade och under dagen har jag tagit det lugnt, pluggat och sett serier.

Kvällen har jag spenderat hos Malin med henne, Felicia och Jennie! Vi såg melodifestivalen (att Anton Ewald inte gick direkt till final ville jag typ spy på, han sopade helt klart banan enligt mig), dansade och åt massa godis.En så himla trevlig kväll! ♥
 
Här är vi då vi var aspepp på palt till lunch i skolan.

Thank god it's friday

Idag hade jag sovmorgon som vanligt på fredagar och då for jag till gymmet och körde löpning/intervallträning och det var så himla härligt. Det värker som fan i mina ben nu, men sån skön känsla. Efter träningspasset duschade och bastade jag och fixade mig i lugn och ro, kunde inte ha startat dagen på bättre sätt.

Tre lektioner, en sväng på stan och nu är jag hemma och inväntar middag. Ikväll ska jag mysa på med Linn, Hanna och Olivia. Sååå skönt med fredag!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Taggar helg

Veckan har mest gått åt till träning och skola. Jag blir bara mer och mer kär i bodypump, det måste vara världens roligaste (och jobbigaste) träningspass. När man lär sig hur mycket vikter man ska ha till de olika muskelgrupperna blir det så kul och känslan då man får höja vikt på stången är så peppande!
 
Imorgon är det fredag - som vanligt bästa dagen på veckan. Min helg är planerad och jag ska spendera den med mina så fina vänner. Så pepp på den här helgen!!
 
Bjuder på en bild, som jag tycker asmycket om, då vi åkte långfärdsskridskor på idrotten igår.

Mat är livet

Godmorgon! Igår kväll åt vi ute på Baan Thai och ååh så gott det var. Jag tog hallonsorbet till efterrätt och det fick mig att få så mycket sommarkänslor. 5 månader kvar, bara att hålla ut.. tillbaka till mat, jag kan inte komma på senaste helgen jag ätit så gott som denna. MAT ♥
 

2 februari

Bodypump, en timmes powerwalk och solning - bra start på dagen! Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag och min syster ska ta en fika i stan med pappa och umgås med honom hela lördagen.

7 april

Jag längtar så mycket att jag spricker tills jag får se mina älsklingar 7 april då de kommer till Luleå för en spelning. Kan inte tiden bara gå lite snabbare?
 

Tre bra kvällar

I onsdagskväll var jag och Jennie som sagt och såg First Aid kit och det var verkligen asbra. De var så himla bra live, deras röster är så fina och de var så coola på scenen. Så (ok överanvänder ordet ''så'') värt!

Igårkväll umgicks jag med Jennie igen och vi gick på bio och åt massor med godis, också himla värt. Min syster har även kommit till luletown nu och idag har jag, hon och mamma ätit middag ute på Pastabacken. Tryckte en himla massa pasta och snart ska vi trycka ännu mera, nämligen frukt doppade i choklad, men är det fredag så är det!
 

RSS 2.0