Home

Nu är jag hemma! Det känns dock väldigt trist att lämna min syster och släkt, speciellt eftersom vi träffas så sällan. Men skönt att få komma hem ändå och snart ska jag iväg till gymmet. Det känns som att jag ätit ihjäl mig på mat och godsaker så ska bli sweet att få röra på sig lite och äta lite bättre. Min mage pallar inte med det här längre haha, om ni ville veta det..

29 december

Hej! Just nu är jag hos min faster i Sigtuna och väntar på att middagen ska bli klar. Sedan vi hördes av senast så har jag sett hockey (och då även insett att jag och hockey inte precis är en perfect match), shoppat på mellandagsrean i både Mora och Uppsala, ätit en massa godsaker, skrattat och spelat sällskapsspel.
 
Imorgon åker jag och pappa hem till lilla Luleå igen och en sak som jag saknat helt otroligt mycket under tiden jag varit borta är att träna. Så imorgon kväll kommer jag befinna mig i gymmet! Åh, vad skönt det ska bli! Annars så taggar jag gärnet inför nyår och 2013. Jag ska spendera nyårsafton med fina vänner, god mat och en massa fyrverkerier.

Julafton

God jul på er! Jag har haft en väldigt mysig julafton här i Våmhus hos min farmor tillsammans med henne, pappa, syster, faster och kusin. Vi har ätit tomtegröt till frukost, tänt ljus på kyrkogården, sett kalle anka, öppnat julklappar, spelat julbingo och ätit julmat i mängder. Jag har nog ätit så det räcker till nästa jul!
 
 

Jullov

Bloggen har stått rätt tom den här veckan, men har haft mycket annat för mig så här innan jul och sista veckan i skolan. Träning, julklappsrundor på stan, biobesök, julshow/uppträdande i skolan och fika & julklappsutdelning med fina vänner. Nu är det äntligen jullov och det är så himla skönt!

Just nu sitter jag på flygplatsen med pappa, påväg neråt i Sverige. Vi ska först till min faster i Sigtuna och sedan bila därifrån imorgon till min farmor i Mora. Jag får äntligen träffa min syster och resten av släkten på pappas sida efter att ha varit allt för länge ifrån dom! Bjuder på lite bilder från veckan.


Julkänsla

Ikväll har jag och några fina vänner sett på dansföreställning och sedan bara tagit det lugnt, lyssnat på musik och pratat hemma hos Linn!

Nu ligger jag i sängen och känner mig lite julig för att jag har precis käkat lite tomtegröt. För att få ännu mera julfeeling så tänkte jag äta pepparkakor doppat i mjölk och så lite julmust på det. Och för att ni ska få känna av lite av min julkänsla så får ni njuta av bilden nedan.


Julklappshandling

Igårkväll såg jag, Hanna, Jennie, Tove och Olivia film och myste på hemma hos Hanna! En oväntad vänskap och den var verkligen så fin. En av de bästa filmerna jag sett på länge!

Olivia sov över hos mig och idag har vi gått på stan och handlat julklappar. Nästan alla är handlade nu och det känns himla skönt!


Lucia

Idag har det varit luciafirande i skolan, vi har haft glitter i håret och pepparkakor har serverats i matsalen och jag åt nästan mer pepparkakor än lunch om jag ska vara ärlig. Men är det lucia så är det!

Trött och slut efter ett bodypump-pass är jag, men känner mig lite ensam på gymmet då min fina träningsbuddy är sjuk.. Linn bli frisk nu :(


Onsdag

Det är redan tolfte december och det känns som att det nyss var första december. Tiden går så himla snabbt och om ungefär en vecka får vi jullov och det ska bli så himla skönt!

Idag har det varit en vanlig skoldag och sedan har jag pluggat med Jennie och tränat!

 


Nackspärr

Igår vaknade jag upp med nackspärr och nu är det bara värre. Jag har gått runt som ett sär på skolan idag eftersom jag inte kan vrida huvudet åt ena hållet utan att det gör jäkligt ont. Så jag har bara längtat hem hela dagen.

Hemma är jag nu och tänkte slå igång ett avsnitt av glee eller en film och plugga. Puss!

Gamenight

Ikväll har jag varit hos Malin med henne, Felicia, Max och Erik! Vi har spelat spel, ätit gott och skrattat en massa. Himla rolig kväll!
 

Nu ska jag hoppa till sängs och sova. Söndag imorn och sovmorgon ♥♥♥

 


Lördag

 
Igårkväll hängde jag med mina fina vänner Paulina, Hanna, Linn och Olivia på friends några timmar med prat och fika. Sedan for vi vidare till Linn där vi alla sov över och myste på med film. Jag är så glad över att ha så fina vänner och jag hoppas att ni vet att jag uppskattar er mycket ♥
 
Jag är väldigt trött nu, men ska ladda om batterierna för ikväll ska jag till Malin för en spelkväll!
 
Felicia, Jennie, Malin och jag på skolan igår och taggade för helg!

7 december

Godmorgon! Igår hade vi terminsuppspel i skolan då vi sjunger/spelar ett instrument inför några av musiklärarna. För min del gick det bra kändes det som! Väldigt nervöst, men samtidigt kul och skönt att ha gjort det.

Just nu ligger jag i sängen och drar mig, men borde gå upp snart så att jag inte behöver stressa till skolan som jag i stort sett alltid behöver göra hehe. Borde byta namn till tidsoptimist..


Pepparkakshus

Vanlig skoldag idag och ikväll har jag käkat himla god middag på max med Felicia! Mätta och belåtna gick vi och köpte pepparkakshusdelar och tillbehör och sedan vidare hem till Felicia. Delar gick sönder och brandalarmet började tjuta men till slut blev det klart och faktiskt väldigt gulligt!


Ledig måndag

Jag skulle kunna vara ledig varje måndag. Det har varit så himla härligt! Idag har jag gått på stan med Olivia, tränat med Linn och gjort bort lite plugg.


1:a advent

Idag har jag gått på stan med Linn, Hanna och Olivia! Vi drack bästa chailatten på waynes och gick runt bland alla stånd och tomtar, så mysigt som det ska vara på skyltsöndag.

Ikväll har jag tryckt chips och imorn ska jag på stan med miss Olli och senare träna med miss Linnsan. Detta kan jag göra för att vi är lediga imorn!! WOHOO vill typ hoppa, skrika, dansa och hjula (ok det sista kan jag inte ens göra, vem försöker jag lura) av glädje.


Saknad

Jag har haft en jättetrevlig kväll hos Olivia i byn med fint folk från gamla klassen. Även fast jag är nöjd med min klass nu så saknar jag den gamla ibland, lite extra vid såna här tillfällen då vi träffas igen.

Nu ska jag nog lägga mig och sova. Imorgon väntar skyltsöndag med mina finaste tjejer! Så himla mysigt med julkänsla över hela stan. Vi tänkte inviga nya Wayne's coffee som öppnat igen i helgen. Deras chailatte är att dö för! Nä, men nu somnar jag snart. Nattinatti.


1 december

God morgon på er. Första december idag vilket betyder första avsittet av julkalendern och det är så mysigt tycker jag. Och julkalendern i år verkar också väldigt mysig!
 
Idag ska jag kanske gå en sväng på stan och leta lite julklappar och ikväll ska jag och några fina vänner till Olivia för att umgås. Ha en superfin lördag! ♥
 

RSS 2.0