Påskafton

Idag har jag tränat ben, gått en prommis på isen med mamma, ätit tacos (som alltid är lika gott) till middag och myst framför film hos Linn med henne, Jennie och Tove. Himla fin påskafton!


Glad påsk

Som sagt for jag förbi gymmet en till sväng och tänkte springa 5-6 km men efter jag sprungit det så kände jag att jag hade så mycket energi kvar i benen och i psyket så jag sprang en mil istället! Ska snart börja springa utomhus och det ska bli så härligt. Springa får mig att må så bra!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett påskägg fyllt med godis och ett glas påskmust. Glad påsk på er!

 


O'Learys

Igårkväll åt jag, Linn, Andreas, Jennie, Hanna och Erik middag på O'Learys. SÅ HIMLA GOD mat! Sedan for vi vidare till Andreas och hängde där resten av kvällen.

Idag har jag tränat axlar, biceps, triceps och lite mage med Andreas och Linn och jag är på så himla träningshumör så ska ta en till sväng till gymmet senare och springa! Resten av fredagen ska jag mysa framför tvn med massa påskgodis och påskmust.

 


Pancake lunch

Imorse vid elvatiden gick jag, Hanna och Linn ut på isen och gick ett tag. Mysigt och soligt, men jag tog alldeles för lite kläder på mig, frös sönder rumpan hehe så det var skönt att komma in sen.
 
Lagade nyttiga pannkakor till lunch! Jag är inte så förtjust i de pannkakorna som bara innehåller nåt ägg och en banan, så gjorde en liten annan variant och de blev rätt goda. Mättande också! Jag orkade bara en och receptet nedan är ungefär för tre stycken.
 
 Recept:
2 ägg
125 g lättkesella/kvarg 1 %
ca 1 dl havregryn (40 g)
0,5 dl lättmjölk
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
(jag tillsatte även lite grahamsmjöl, men det behövs inte)
 
Jag toppade med färska jordgubbar, kvarg med funlight strawberry och jordnötssmör!

PÅSKLOV

Kan inte ens beskriva hur skönt det är att ha påsklov nu! Att i mer än en vecka bara får vara ledig och inte tänka på nåt som har med skolan att göra, helt underbart. Jag invigde lovet med löpning och sedan bodypump med fina Linn - skön start.

Nu ska jag mysa framför ett avsnitt av gossip girl (som jag för övrigt blivit beroende av, kan INTE sluta se pga chuck som jag vill ska bli pappan till mina barn helst) innan jag ska sova. Nattinatti!

Lyxfrukost

Laddade upp med detta + två havreknäcke (godaste brödet någonsin) med skinka och ost sista skoldagen innan lov! Det ska bli så otroligt skönt med påsklov och få vara ledig ett tag.


High Scool Musical maraton

Godmorgon! Igår hade jag en väldigt fin dag som började med träning och promenad på isen hem i det fina vädret. Har sagt det typ tusen gånger, men det finns verkligen inte ett bättre sätt att starta dagen på.
 
 
Strax efter fem mötte jag upp Felicia och Sanna och vi for vidare till Malin. Där käkade vi pizza och massa annat gott medan vi sjöng med i alla High School Musical filmerna!
 

22 mars

Ikväll har jag, Linn och Olivia ätit middag på donken, sett basket på Örnäset och hängt på friends med sällskap av Andreas. Himla trevlig kväll med så fina vänner!

Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Mina ben är döda efter morgonens intervallpass och hela jag är så trött efter veckan. Helgen kunde inte komma mer lägligt!


It's friday

Alltid lika skönt med fredag och helg. Mina fredagar är så bra! Har som vanligt sovmorgon så då hinner jag träna på morgonen. Två lektioner och sedan helg och sen får vi inte glömma att det endast är tre dagar i skolan nästa vecka och sedan lov. Har en hel del grejer planerat och tror att det kommer att bli ett grymt bra påsklov.

Gossip girl och ananas

Avrundar denna dag, som bestått av skola, plugg och träning, med färsk ananas (finns det ens nåt bättre) och ett avsnitt av gossip girl.


Måndag

Måndag igen. Igårkväll stannade jag uppe lite extra länge för att se The Scripts konsert i Manchester som sändes live på webben. Därför är jag rätt trött nu, men det var så värt det. Så mycket kärlek till de grabbarna och deras underbara musik!

Jag trotsar mitt trötthet och far iväg till gymmet, och bodypump står på schemat idag.

Friendshäng

Kvällen spenderades på friends för lite fikahäng med Olivia, Erik, Hanna och Axel! Chailatte, godis och prat i några timmar. Mys!

Mina ögonlock håller på att falla igen, så ska sova nu. Söndag = ingen väckarklocka så ska sova så länge jag bara kan. Så skönt! Nattinatti.


Lördag

Började dagen med ett bodypump-pass och gick sedan en omväg hem på isen. Bästa sättet att börja dagen! Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort lite plugg som legat och väntat ett tag.

15 mars

Idag hade vi sovmorgon som vanligt på fredagar och den utnyttjade jag och Jennie till att träna. Finns knappt nåt bättre sätt att börja dagen på! Sedan hade vi två lektioner från halv ett till halv tre och så blev det helg. Ikväll har jag gått på bio med min kära mor, vi såg ''Du gör mig galen'' och den var galen haha, men väldigt bra också!
 
På fredagar är man alltid, eller iallafall jag, väldigt trött så det blir en tidig kväll för min del. Ladda om batterierna för body pump imorgonbitti!
 

Valio PROfeel

Jag kan ibland vara en aning dålig på att få i mig protein efter träning eftersom jag oftast äter middag innan och det är den måltiden som innehåller mest protein för mig. Så idag testade jag en yoghurt från valio som heter PROfeel. Extra proteinrik och 100 % extra protein jämfört med vanlig youghurt. Jag åt smaken hallon och den var rätt god! Inte så jättesöt och påminner lite om kvarg i konsistensen.
 
Egentligen var jag ute efter proteindrycken som valio säljer. Jag var runt i alla matbutiker i hela stan, men ingen sålde den.. Ska leta vidare för den drycken är jag också rätt nyfiken på!
 
 
 

Onsdag

Skolan flyter på med nästan inget plugg och jag har världens träningssug hela tiden! Det är inte länge kvar till helg och inte heller länge kvar till lov, så underbart.

Nu ska jag ta på mig lite träningskläder och sticka till gymmet för bodypump. Är så taggad!


Kåbdalis

Idag har jag och massa andra ettor spenderat dagen i Kåbdalis. Det var lite ostadigt till en början, eftersom jag inte är så jätterutinerad på slalom, men efter något åk så var det så himla härligt!
 
Efter en heldag i backen så ska det bli väldigt skönt att ta det lugnt ikväll och mysa under täcket framför en film.
 
 
 
 

Måndag

Lugn måndag i skolan och ikväll har jag dansat zumba och kört hård bodypump tillsammans med Linn och Jennie.

Är helt slut i kroppen så ska nog hoppa i säng och ladda om inför morgondagen som kommer att spenderas i skidbacken! Vi ska med skolan till Kåbdalis och jag är riktigt taggad. Det blir första gången för i år som jag står på ett par slalomskidor. Alltid lite skakigt i början, men efter något åk kommer det nog att bli hur härligt som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En bild från mitt första åk som var lite av en mardröm, haha!

Söndag

Igårkväll var vi ett gäng hos Erik och såg melodifestivalen och åt gott. Helt rätt vinnare enligt mig, Robin är grym! Kom hem strax efter halv två helt död så det var skönt att få sova ut lite idag. Det söndagar är till för!
 
Idag är mina planer att fara en sväng till storheden med min pappa och leta efter lite träningskläder och kanske träna.
 

Lördag

Godmorgon! Vaknade klockan sju och kunde inte somna om.. Kan inte sova länge på helger, men det gör inte så mycket för ska snart gå upp ur sängen och äta frukost, slänga på mig lite träningskläder och sedan fara på body pump!

Igårkväll umgicks jag med Felicia och vi åt så god middagsbuffé på Exotic och gick sedan hem till Felicia och såg film.


Fredag

Hela den här veckan, eller de dagar som hittils varit den här veckan, har varit väldigt bra! Jag har fyllt sjutton år, första skolveckan efter lovet var inte så där seg som den alltid brukar vara och min träning gått väldigt bra. Imorse körde jag löp-och intervallträning och det var ett av de bästa pass jag kört. Så mycket energi i benen.
 
Ikväll ska jag umgås med Felicia och våra planer är att äta god mat på Exotic och se nån film. Skönt med fredag!!

Födelsedag

Jag har haft en sån himla bra födelsedag. Fina presenter har jag fått men framförallt så har jag så himla fina människor runt omkring mig, helt sjukt fina. ♥
 
Dagen har spenderats i skolan och i gymmet med världens bästa Linn. Bjuder på en lite badass bild på oss!
 

Slut på lovet

Nu börjar lovet lida mot sitt slut, men jag är inte ledsen för det. Jag har haft ett jättebra lov med mycket träning, fina kompishäng och nästan inget plugg. Utvilad och redo för skolan och min födelsedag imorgon!


RSS 2.0