Regn

Det var så skönt att ta en varm dusch efter att ha jobbat utomhus hela dagen i regn! Att få ta av sig alla blöta kläder och inse att det är helg är helt underbart.

Resten av fredagen ska jag bara ta det lugnt, äta gott och mysa under en filt framför underbara Desperate Housewives.


Uppsala i september!

Då var det bestämt, jag ska och hälsa på min syster i Uppsala i september! Jag ska fara dit själv en helg och det ska bli så himla roligt. Vi har snackat om att fara in en dag till Stockholm och shoppa och kanske fara en sväng till Gröna Lund. En höjdpunkt denna höst!

Sweet sixteen

Idag gick tiden på sommarjobbet enormt sakta.. det kändes som att man satt och rensade rabatter i flera dagar när det hade gått en timme. Så himla skönt när vi fick sluta för dagen! Resten av torsdagen ska jag inte göra nåt, bara vara och ta det lugnt. Jag är så himla trött så jag behöver det just nu.
 
Igårkväll var jag på Amandas och Linns födelsedagsfest! Här är några bilder från kvällen. 
 
 

Side 2012

När det är en kylig och trist sommar här hemma så drömmer jag mig bort till Turkiet där jag befann mig i början av juni. En helt underbar vecka tillsammans med min syster och mamma. Värme, sol och bad är det bästa jag vet och det fanns det gott om där borta. Vill tilbaka, nu nu nu!


Tisdag

Idag efter jobbet brummade jag och Hanna in till stan på hennes moped! Vi gick runt ett bra tag och letade efter presenter. Amanda och Linn har födelsedagsfest imorgonkväll, kommer nog att bli jättekul!
 
Det på bilden nedan åt jag till middag, så himla gott. Min mage är proppfull just nu, men ska försöka ge mig ut på en springtur iallafall. Det är skönt att fara ut och springa, lyssna på musik som man älskar och låta tankarna fara iväg. Bland det bästa jag vet faktiskt!
 

Nionde juli

Kvällen tillbringade jag med mina fina vänner Olivia och Linn. Vi myste på i kvällssolen i norra hamn och virrade bort oss på cykel på Björkskatan. Jag har sån tur att jag har så fina vänner ♥
 
Imorgon väntas jobb, så nu ska jag hoppa i säng! 
 

Sommardag

Idag har jag jobbat åtta till tre, solat en snabbis och även sprungit den vanliga rundan runt höträsket! 
 
En härlig sommardag som denna ska inte kastas bort, så ikväll befinner jag mig i norra hamn och myser tillsammans med Linn och Olivia. 
 

DH

Imorgon väntas jobb för min del.. jag sommarjobbar med parkarbete i tre veckor och imorgon börjar min andra vecka. Jag längtar verkligen tills de här veckorna är över eftersom jag inte gillar arbetet, men ska försöka tänka positivt. I slutet av augusti rullar välförtjänta pengar in på kontot och det är ju inte helt fel!

Så ikväll blir det en tidig ikväll, men först lite mys med glass framför Desperate Housewives.


Klubbviken

Idag har jag varit på Klubbviken med fina vänner! Vi tog båten dit strax efter tio och spenderade dagen på stranden med volleybollspel, bad, glass och vattenrkrig.
 

Back on track

Hej! Det var ett tag sedan jag bloggade nu och vet inte riktigt varför. Antar att jag helt plötsligt tappade lusten och orken till att skriva. Men nu har jag känt att suget för att blogga har kommit tillbaka och jag hoppas att det är här för att stanna.

Jag har tagit bort alla gamla inlägg, liksom för att börja om på nytt. En ny header ska jag även ta mig tid till att fixa och kanske ändra lite på designen!

RSS 2.0