Måndag

Måndag igen och jag har haft en lugn skoldag med sovmorgon. Ikväll har jag tränat, körde slut på mina ben på löpbandet så kommer att sova som en prinsessa inatt haha!

Imorgon är det Valborg och det kommer nog att bli en riktigt rolig kväll. Sedan att få vara ledig en dag mitt i veckan är så skönt.


Härlig söndag

Idag har jag kört ett hårt bodypump pass med Linn och sedan begav vi oss ut på en långpromenad i solen. Så himla skönt när solen är framme!
 
Snart ska jag ut och övningsköra med pappa för andra gången. Det känns lite smått nervöst, men ska bli riktigt kul. Bara vi är på ett ställe där det inte är nå folk/djur/fordon/nåt att köra på så ska det nog gå bra, haha!
 

Lördag

Idag vaknade jag hur trött som helst och hade noll träningslust. Men jag drog ändå till gymmet och sprang en mil och det var så himla skönt! Blev på världens bästa humör efter det och astaggad på morgondagens träning.
 
Ikväll har jag myst med standard chailatte på standardstället Friends tillsammans med Hanna och Linn. Mysig kväll!

God morgon!

Igår var det soligt och skönt ute så efter skolan satte jag mig ute med en härlig smoothie tillsammans med Jennie, Hanna och Tove - vårkänslor! Annars så var jag ute och åt god middag igår på Baan Thai med mamma och bara njöt av att det blivit helg.

Nu ska jag äta lördagsfrukost och mysa framför tvn. Sedan blir det en sväng till gymmet. Ha en fin lördag hörrni!


Tisdag

Direkt efter skolan tog jag mig till gymmet och betade av en mil på löpbandet. Det är så himla härligt att springa, lyssna på nästan för hög men peppande musik, känna hur pulsen ökar och svetten rinner! Nu väntar middag i form av lax och potatis, är så jäkla hungrig så ska bli gott med lite käk.


Måndag

Då var det måndag igen som har varit en väldigt skön dag. En lektion och teaterföreställning och vi slutade strax efter elva. Då jag kom hem fick jag vääärldens sug på allt i matväg, har ingen aning vars det kom ifrån utan det bara dök upp från ingenstans.. Så konstigt men mat är ju gott så haha!
 
Annars så har jag och Jennie gått på bio ikväll och sett I give it a year (gratis bio igen så himla värt) som var riktigt rolig och bra. Se den!!

21 april

Igår hade jag en riktigt rolig kväll som bjöd på party och sen sov Jennie över här. Nu ska jag alldeles strax ut på en promenad. Annars så ska jag övningsköra för första gången i eftermiddag och träna och fara till min mor ikväll!

Saturday

Jag började lördagen med en löptur på 5,6 km och det var första gången för i år jag sprang utomhus och vet ni vad? Även fast det blåste sönder ute så att mina hörlurar for ur öronen hela tiden så var det helt otroligt skönt. Att sedan komma hem och duscha och äta supergod frukost är nästan höjdpunkten med det hela.
 
Till middag har jag tryckt tacos och nu sitter jag och väntar in Jennie. Hoppas ni får en fin lördagskväll!
 

Friends

Ikväll har druckit ännu en chailatte men nu på Friends med Hanna och Jennie! Där myste vi på i några timmar och planerade även morgondagen som förhoppningsvis kommer att bli grym.
 
Efter veckan så är det så himla skönt att det är helg och jag ska alldeles strax sova, är så otroligt trött. Nattinatti ♥
 
Hehe ursäkta röran i mitt rum

Fredag

Kl 7 imorse satt jag på en spinningcykel och körde skiten ur mina ben och svettades som bara den, men det är så det ska vara! Eftersom det var så tidigt så hann jag inte äta frukost innan så tryckte snabbt i mig en banan och det gick faktiskt väldigt bra att köra så pass hårt på nästan tom mage (brukar aldrig göra det annars). Så otroligt skönt att sedan duscha och äta en stor frukost i lugn och ro!
 
Efter endast en sånglektion idag så hamnade jag på Waynes för en chailatte tillsammans med Jennie, Hanna och Olivia. Där satt vi i några timmar och ikväll blir det ännu mer fikahäng. Det är så mysigt att det är svårt att få nog av!
 

Veckan som varit

Här har det stått rätt tomt den senaste veckan men har inte gjort annat än att gå i skola, plugga, träna, sova, äta - ja ni förstår. Fast igårkväll gick jag på bio med mamma, en förhandsvisning (gratis också, love it) på Warm Bodies. Den var så himla bra!
 
Imorgonbitti är jag nästan ledig förutom en sånglektion strax efter elva, men ändå ska jag upp tidigt för ett spinningpass kl 7. Jag tror aldrig någonsin jag har tränat så tidigt, men nån gång måste ju bli den första! Det ska bli riktigt skönt att få svettas lite mycket!
 

Lördag

Dagens plan idag var att fara till Olivia och se hockey och ha sleepover, men känner mig så otroligt trött och min mage spökar (kan vara att jag är känslig på laktos eller nåt, fast vet inte riktigt) så jag bestämde mig för att stanna hemma istället.

Så idag ska jag se nog se hockeyn hemifrån, städa, plugga och bara ta det lugnt!

Fredag!

Den här helgen kunde inte komma mer lägligt! Ska bli så skönt. Jag har en del planerat och det kommer nog bli jättetrevligt. Ikväll ska jag mysa på friends med Jennie, Felicia och Frida! Ha en fin fredag hörni ♥
 

Squat challenge

 
Igår satte jag igång med denna utmaning! Jag kan knappt tänka mig hur jobbigt det kommer bli sista dagen då hela 250 squats ska göras, men jag gillar utmaningar. Jag har även en annan utmaning och det är att inte äta några onyttigheter (chips, läsk, godis, glass osv) under squat challenge! Det blir perfekt tajmat till då jag och mina fina tjejer ska till Stockholm.
 
Det är rätt spännande att testa sig själv och om man bara vill det tillräckligt mycket och har bestämt sig så går det. Och jag har bestämt mig för att dessa två utmaningar SKA jag klara!

Måndag

5 km på löpbandet och body pump + lite extra styrke i gymmet efteråt fick bli dagens träning. Så himla skönt och jag kommer definitivt sova gott inatt. Jag har bestämt mig för att försöka undvika onyttigheter lite extra mycket framöver. På vardagar är jag rätt duktig på att inte äta godis och sånt, men på helgen är jag en riktig gottegris hehe, så det ska det bli ändring på! Jag blir bara seg i hela kroppen, trött och presterar sämre då jag äter mycket godsaker. Med måtta är det ju godast också!

Alldeles strax ska jag bänka mig framför tvn och se säsongspremiären av Biggest Loser och sedan hoppa i säng. Ska bli SÅ skönt att sova!

Älskade Mando Diao och älskade syster

Ikväll har jag och mamma sett Mando Diao som hade ett stopp på sin turné här i Luleå. De var så grymt jävla obeskrivligt bra! En av de bästa konserterna jag varit på och allt var så himla fint och bäst.
 
Annars så har Jenny farit hem till Uppsala idag vilket alltid är tråkigt, men jag kommer att få träffa henne igen om en månad då jag och mina fina vänner ska ner till Stockholm för One Direction och en massa shopping. Då stannar jag kvar och åker och hälsar på Jenny i några dagar. Längtar!!
 

Söndag

For till gymmet imorse för att köra ett intervallpass men hade noll lust och ork så efter några kilometer sket jag i det. I vanliga fall brukar jag bita ihop och fortsätta köra, men idag gick det helt enkelt inte. Det blev en promenad runt sjön istället! Jag blir rätt less på mig själv när sånt här händer, men får se till att köra extra hårt i gymmet nu till veckan.

Annars har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja göra mig i ordning. Jag, min syster och pappa ska en sväng till Storheden. Senare idag ska jag se Mando Diao!! Det ska bli helt sjukt kul att se mina älsklingskillar igen.

Lördag 6 april

Idag började jag dagen på bästa sätt - bodypump med Linn! Annars har jag och min syster gått på stan och ätit supergod middag på Pastabacken med pappa. Resten av kvällen ska vi mysa framför film!

Jag känner mig bara så allmänt glad nu och har verkligen noll lust att börja skolan igen på måndag. Skulle lätt kunna ha en till veckas lov. Men inte länge kvar till sommarlovet, längtar som en tok!!

♥♥♥♥♥♥♥♥

Fredag

Idag har jag, min syster och mamma varit i Piteå där vi lunchade jättegod kinamat, shoppade och hälsade på mormor och morfar. Sedan har vi även varit på bio, då vi såg The Host! Väldigt bra film, helt över förväntan.

Nu är jag supertrött (som jag alltid är på kvällarna nu för tiden känner mig som en pensionär hehe) så ska hoppa i säng. Träning med Linn står på schemat imorgon bitti.

She's coming home

Alldeles strax ska jag och pappa fara iväg till flygplatsen och hämta min kära syster som kommer hem till lilla Luleå ikväll! Hon stannar här till på söndag och vi har planer på att gå på stan och hälsa på mormor och morfar i Piteå, gå på bio och äta god mat ute. Har saknat henne som en tok så ska bli så kul att få träffa henne efter allt för lång tid ifrån varandra ♥
 

4 april

Idag tog jag en efterlängtad sovmorgon och myste med god frukost framför några avsnitt av gossip girl. Sedan gick jag ut i det fina vädret på en 12 km promenad med musik i öronen! Så himla skönt.

Ikväll ska jag träna body pump som jag inte kunnat träna sen i söndags så jag är jäkligt taggad! Sjukt hur ''beroende'' man kan bli av träning. Det kliar i hela kroppen för mig när jag inte har tränat på ett par dagar. Ett hälsosamt beroende iallafall, haha!

Onsdag

I måndags hoppade jag och Jennie på bussen mot Arvidsjaur för att hälsa på Felicia! Vi har bland annat kört skoter, grillat hamburgare i solen, myst framför film, spelat sällskapsfilm och lunchat på stan. Det har varit jättetrevligt, men oturen har varit med mig. Min mobil har gått sönder för fjärde gången (fast den här gången råkade jag göra sönder den själv hehe) och jag fick nån liten släng av magsjuka på igårnatt och illamåendet höll i sig hela dagen, men har gått över nu. Det var skitkonstigt, men det förstörde inte ett par roliga dagar i Arvidsjaur!
 
Vi kom hem vid åtta ikväll och jag är verkligen jättetrött nu. Ska slänga ihop något att äta och mysa framför gossip girl. Jag ser verkligen fram emot en STOR FET sovmorgon imorgon!
 
 

RSS 2.0