Söndag

Igårkväll/natt har jag haft det himla roligt tillsammans med ett gäng vänner hos Marcus. Vi gjorde god middag, lyssnade på musik, spelade fifa (jag och Oskar dominerade) och poker.

 

Nu är jag väldigt trött och vad passar inte bättre då än söndag? Så idag ska jag ta det lugnt framför film och serier. Jag kanske får lite plugg bortgjort också. Lugn söndag, precis som det ska vara.

 

 


Lördag

Halv tio imorse var jag och Linn på en bodypump pass och det var riktigt skönt! Den gick vi söta och svettiga på stan en sväng och jag har hittat världens finaste jacka som jag har blivit förälskad i.

Ikväll befinner jag mig hos Marcus med ett gäng vänner! Ha en fin lördag ♥

 


Bra saker


- jag har börjat lyssna på mumford and sons och deras musik får mig att må så bra.

 

- idag hade jag sånglektion (veckan bästa lektion) som alltid på fredagar och det var så kul och gick så bra.

 

- att gå till skolan med musik i öronen är bland det bästa sätten att starta dagen på så jag önskar nästan att jag hade längre sträcka till skolan.

 

- imorgon ska jag umgås med ett gäng gamla godbitar och jag hoppas på en superkul kväll/natt.

 

- jag märkte nu att tre fjärdedelar av dessa punkter handlar om musik, men musik är helt enkelt bäst.


Finaste Mumford and sons ♥


Sovmorgon

Frukost på sängen och gossip girl! Sovmornar är inte så tokiga.


Torsdag

Igår tränade jag tillsammans med Linn, Marcus och Moa. Då skrev vi upp oss på Inpuls triathlon 13 oktober. 1 timmes spinning, 1 timmes boxning och 1 timmes bodypump. Vad fan har vi gett oss in på?? Tre stenhårda pass på raken.. 13 oktober, dagen då jag nästan bokstavligt talat kommer att drunkna i svett.
 
Över till idag då. Regnet har öst ner, skoldag till strax efter tre och sist men inte minst middag på Mat&Prat och plugg på Friends med Linn. Resten av kvällen ska jag mysa framför Gossip Girl!
 
Tumblr_m9x09wkwn01rye4ugo1_500_large

Måndag

Måndag - sovmorgon, musik, plugg och träning. Jag är så slut i kroppen så ska spendera resten av kvällen i sängen framför x-factor. Mys!


Waldorf

Jag började lördagen med ett svettigt bodypump pass. Jag känner att det var längesen jag körde styrke, kunde knappt lyfta min vattenflaska kändes det som, haha. Träningsvärk imorn, check!

Kvällen spenderade jag med mina fina Linn och Olivia. Vi åt god middag på waldorf och såg film hemma hos Linn. En himla trevlig kväll och jag är så glad att jag har er! Ni är bäst.


Back on track

Skoldagen började kl 12:25 och slutade efter endast en lektion, skön fredag!

Nu sitter jag på bussen hem och lyssnar på musik. Jag och Linn har varit och tränat och det var så himla obeskrivligt härligt!

 


Morgonpromenad


Max

Lunch på Max, lång håltimme och musiklektion! Nu är det bara en dag kvar i skolan, som dessutom bara innehåller en lektion, och sen efterlängtad helg. Underbart!

I helgen är planerna att plugga, träna (ja är överlycklig att min förkylning är påväg att försvinna och att jag kan träna igen, livet leker) och att umgås med fina vänner. Nu ska jag se gossip girl och dregla över chuck, vi höres.


Onsdag

Onsdag idag och endast två dagar till helg. Jag känner mig så himla seg (förmodligen mest för att jag inte kunnat träna pga förkylning) och helgen känns väldigt efterlängtad nu.


Snygg som få

Dör lite smått varje gång jag ser gossip girl. Vilket betyder att jag dött några dagar i rad nu, men Ed Westick är verkligen så jäkla snygg.

 


Blä

Hej! Idag har varit en riktig seg dag för min del. Förkyld som ett as, alldeles för lite sömn och är träningssugen. Det värsta är ju att man blir som mest sugen på att träna då man är sjuk, det är iallafall så för mig. Sen att jag har en sångläxa på en relativt ny låt för mig till på fredag och att jag inte har någon röst och inte kan träna ordentligt på den gör ju inte saken bättre.
 
Nä, ska försöka vara lite positiv och hoppas att förkylningen går över någorlunda snabbt! Nu ska jag göra lite varm choklad och invänta x-factor.

Magiskt

 
Magiskt är ett ord som jag skulle beskriva det här uppträdandet med. Tänk att stå där i publikhavet och sjunga tillsammans med tiotusentals människor eller att stå uppe på scenen och njuta av att så många människor sjunger med i ens egna låt. Det här klippet är värt att kolla på, det lovar jag! The Script är så fina ♥

Hemma bra men borta bäst

Nu är jag hemma från Uppsala och nu känner jag inte att uttrycket "borta bra men hemma bäst" stämmer utan snarare tvärtom.. Ta mig tillbaka till Uppsala nån?

Nu ligger jag i sängen framför ett avsnitt av gossip girl. Skola imorn så måste lägga mig snart! Godnatt.


Fyrisån

Hej! Jag och Jenny sitter nu vid fyrisån i det fina vädret och väntar på vår faster och kusin. Vi ska äta thaimat till middag med dom, så himla gott!

Vid åtta ikväll åker jag hem och jag vill inte.. Även fast Luleå inte är så dåligt, så är Uppsala tusen gånger mysigare och finare.


Shopping i huvudstaden

Idag har jag och Jenny spenderat dagen på Stockholms gator! Vi har shoppat, trängts bland allt folk (jag känner verkligen att jag kommer ifrån en småstad, blir alldeles virrig av alla människor) och lunchat på donken. Egentligen var det tänkt att vi skulle till grönan ikväll, men vi var alldeles för trötta så vi skippade det.

Istället har vi ätit middag på taco bar här i Uppsala och myst framför disneyfilm.


Stockholm

God morgon! Uppe tidigt idag för snart ska jag och Jenny ta tåget in till el estocolmo och shoppa gärnet och få adrenalinkickar på gröna lund! Åh vad jag väntat på detta.

Nu ska vi käka frukost, ha det fint!


Tzatziki

Ikväll har jag och Jenny ätit riktigt god grekisk mat på restaurangen Tzatziki! Annars har vi gått på promenad i fina Uppsala, sett film och ätit marrängsviss till efterrätt. Jag vill bo här i Uppsala, sån himla mysig stad! Tror jag stannar här förevigt.

Nu ska vi sova för imorgon blir det upp tidigt för att åka till Stockholm för shopping och gröna lund! Nattinatti.


På Arlanda

Dagen har bestått av tre lektioner varav den första var sånglektion, och det är så jäkla roligt! Jag blir alltid så glad efter att ha haft den lektionen, som att jag svävar på moln!

Kl fem idag tog jag flyget till Stockholm och har nu landat och väntar på mitt bagage. Känner mig lite forever alone här på Arlanda.. Sen ska jag ta tåget till fina Uppsala och träffa min syster Jenny. Jenny ska bjuda mig på grekisk mat till middag, hon är min klippa!

 


En dag kvar

Bara en dag kvar i skolan, sen helg vilket betyder Uppsala & Stockholm för min del!! Helt jäkla underbart och som jag längtar. Så skönt att komma bort från Luleå ett tag och framförallt träffa min syster Jenny.

Ikväll ska jag äta tacos till middag (jag är i himlen), plugga (inte lika mycket himmel..) och mysa framför gossip girl (jag är i himlen igen)!


The Script

Jag upptäckte nyss att världens bästa band har kommit ut med ett nytt album. Tolv nya låtar som kommer spelas på repeat hemma hos mig ♥
 

.


Hemma idag

Idag har jag varit hemma och kurerat mig. Jag vaknade med världens halsont och huvudvärk, kände mig väldigt hängig. Så jag stannade hemma, sov och såg på film.

Jag är redan less efter en dag hemma så imorn pallrar jag iväg mig till skolan hur sjuk jag än är. Nästan.


Söndag

Igår var en tjejkväll planerad, men planerna ändrades rätt snabbt. Istället blev vi några till och for en sväng på kulturnatten. Sedan hamnade vi hemma hos mig och bastade, såg film och hade det himla trevligt! Vi sov över hos mig och det blev bara några få timmars sömn så är rätt slut nu.

Och jag håller på att bli förkyld, vill verkligen inte!! Så resten av dagen spenderar jag i soffan framför film och med skolböcker. Ska. Inte. Bli. Sjuk.
 
Hann även med en middag på Dagobert med Olivia igår, värt.

En vecka kvar

Om en vecka befinner jag mig i en av Sverige mysigaste städer - Uppsala. Tillsammans med min saknade syster, vilket gör det ännu bättre!

På fredagkväll flyger jag ner dit själv för en helg med min fina syster. Under lördagen kommer vi att vara i Stockholm för shopping och en sväng på grönan. Längtar som en tok!!


Bra dag

Idag har jag haft en uppskattad sovmorgon, världens bästa sånglektion och endast en vanlig lektion. Bra dag! Och på det hela så är det även helg, tiden går så himla fort.

Planer för helgen är bastumys med mina fina tjejer, plugg (är jag konstig som tycker att det känns kul att behöva plugga..?) och kanske lite träning också. Linn, bli frisk nångång så att vi kan kötta på gymmet!


Onsdag

Vanlig skoldag idag med kortspel på hålen, varm choklad från biblioteket och god kyckling till lunch. Jag tycker mer och mer om min klass och jag längtar till musiklektionerna.

Ikväll har jag kört ett svettigt boxningspass tillsammans med Moa! Så himla skönt att inte tänka, slå och sparka ur sig allt. Kommer verkligen sova gott inatt!
 
Snodde en bild som Linnea tog, på Jennie och mig! Den lyckliga tjejen befinner sig i Stockholm imorn. Jag hoppas att du får det superfint i storstaden ♥

Spelar kort på jobbigt långa hål


Bad day

Idag har inte varit en speciellt bra dag för min del.

Dåligt träningspass, allmänt trött och en förjävlig huvudvärk. Jag ska lägga mig tidigt och sova bort den här dagen, och hoppas att morgondagen blir så mycket bättre. Nattinatti!


“It’s a lifestyle – train like there’s no finish line''

Jag läste nyss ett inlägg på hannalicious blogg, som min vän Olivia tipsade om. Det handlar om motivation till att träna. Jag tyckte det var grymt bra och blev rejält peppad efter att ha läst det!! Så ett tips - läs det ifall du vill få motivation att sätta igång med träning.
 
Under sommaren har jag varit väldigt dålig på att träna (även fast jag tycker att det är riktigt kul) och jag ångrar att jag inte höll igång så mycket. Men istället för att tänka tillbaka på det ska jag blicka framåt och ha en riktigt bra höst med träning jag tycker om. Det är en väldigt viktig sak, att tycka att den träning man sysslar med är rolig. Annars känns det bara som ett jobbigt måste och man får inte ut något av träningen, vilket egentligen är syftet.
 
Det bästa med att träna är att jag mår så bra av det. Jag sover bättre, jag blir gladare, jag presterar bättre i skolan, jag äter nyttigare. För mig påverkas mycket annat av träning, till det bättre, och det är en av anledningarna till att jag tränar. Jag tränar inte för att nå en speciell vikt och jag räknar inte heller kalorier. För mig handlar träning mest om att må bra och få ett hälsosamt inre och yttre. Jag tycker att vikt och kalorier bara är onödiga siffror.
 
Jag hoppas att många är med mig och tränar i höst och resten av livet!
 
 

To buy in Sthlm

Här är ett litet collage jag knepat ihop på saker jag vill köpa i Stockholm! Vissa mer prioterande än andra.
 
- Enkla t-shirts med snygga tryck
- Toppar med fina mönster
- Mysig halsduk
- Ljus jeansväst
- Snygga men bekväma jeans
- Vardagsklänning
- Transparenta skjortor i olika färger
- Snygg väska som passar bra till skolan
- iPhoneskal
- Smink till både fest och vardag
 
 

Söndag

Känner mig småhängig idag så har legat i sängen hela dagen, framför bra serier, för att inte bli sjuk. Jag ska inte bli sjuk, hatar att vara sjuk.


The city

Idag har jag hunnit med en sväng på stan med Angela som sällskap! Jag köpte ingenting eftersom jag ska spara mina pengar tills jag åker till Stockholm om två veckor. Längtar!!

Utbudet där är så mycket större än här i lilla Luleå, så jag lär nog hitta det jag vill ha! Jag känner att jag är i stort behov av nya kläder, framförallt nu när de kalla årstiderna är påväg.

1 september


RSS 2.0